Ulkoverhousremontit Lappeenranta ja Imatra

Onko omakotitalosi maalipinta päässyt rapistumaan, hilseileekö pinta? Tuleeko rakennuksen sisätiloihin jostain vetoa ja kylmää ilmaa?

Ulkoverhousremontti voi olla paikallaan. Remontoitu julkisivu on talon esteettinen etu kuten myös keino saada lämmityskuluihin säästöä, kun ulkoverhouksen yhteydessä asennetaan lisäeristys. Käytämme lisäeristyksissä vain hengittäviä, ekologisia materiaaleja.

Lue ohesta lisää verhoilun mahdollisuuksista, ja tilaa meidät luoksesi tekemään ilmainen julkisivuremontin kartoituskäynti, jossa kartoitamme ja suunnittelemme remontin kuviot kuntoon. Saat myös hinta-arvion ulkoverhoilun remontista. Palvelemme Joutsenosta Lappeenrantaan ja Imatralle, myös muualle Etelä-Karjalaan.

Ota yhteyttä 

Julkisivuremontit Etelä-Karjala

Hyvin huollettu julkisivu säilyttää asunnon arvon ja antaa kohteelle sen ansaitseman siistin ilmeen. Säästät myös tulevaisuuden lämmityskuluissa, kun asennutat ulkoverhouksen yhteydessä lisäeristyksen. 

Lisäeristyksissä käytämme ainoastaan hengittäviä, ekologisia materiaaleja, kuten ekovillaa ja puukuitulevyä, joilla takaamme kodillesi parhaan mahdollisen käyttöiän Suomen olosuhteisiin. Hengittävät materiaalit imevät ja haihduttavat vettä sekä kosteutta. Hyvin tuulettuva julkisivu pitää sisäilman puhtaana ja allergiat loitolla.

Autamme sinua jo suunnittelu­vaiheessa, tai tulemme tekemään sen, mitä suunnittelutoimisto on sinulle suunnitellut.

Puuverhous tai puuverhoilua muistuttava, huoltovapaa vinyyliverhous

Voit valita julkisivullesi puuverhoilun tai vinyyliverhoilun. Puuverhoilussa käytämme Siparilan valmiiksi maalattuja ja piilonaulattua top coat -paneelia sekä sileäpintaista Vinhaa. 

Valitessasi vinyyliverhoilun taloosi, valitset huoltovapaan ja helppohoitoisen julkisivun, joka on ulkonäöltään kuin puuverhoilu. UV-suojattua ja läpivärjättyä vinyyliä ei tarvitse koskaan maalata saati käsitellä, huoltoon riittää pesu. Lue lisää vinyyliverhouksen eduista.

Kysy lisää, katsotaan yhdessä sopiva verhoilu kohteeseesi!

Ota yhteyttä »

Ulkoverhousremontit Etelä-Karjalan alueella
Näin toimimme!

Ulkoverhousremontti starttaa kohteesi nykytilanteen kartoituksella. Saat meiltä helpon avaimet käteen -palvelun, jossa hoidamme puolestasi myös kaikki tarvittavat lupa-asiat. 

Pyydä kustannustehokas tarjous ulkoverhousremontista vaikka saman tien. Voit myös käyttää oheista laskuria, joka antaa hinta-arvion julkisivuremonttisi kustannuksista. Tarkemman hintakokonaisuuden saat meiltä käydessämme luonasi paikan päällä.

Muistathan, että meiltä onnistuvat myös kattoremontit kokonaisvaltaisesti kunnostettuun julkisivuun.

Laske hinta-arvio kattoremontille

Remonttilaskuri helpottaa remontin kustannusarviota ja on suuntaa antava. Käymme paikan päällä antamassa virallisen tarjouksen. Laskurin antamaan hintaan kuuluvat työt sekä materiaalit eli hinta on "avaimet käteen". Sisältää mm. 5 vuoden työtakuun.

Katon pinta-ala
Piippujen määrä
Purettava materiaali
  • Pelti
  • Tiili
  • Huopa
Uusi materiaali
  • Pelti
  • Tiili
Laske

Laske hinta-arvio ulkoverhoukselle

Remonttilaskuri helpottaa remontin kustannusarviota ja on suuntaa antava. Käymme paikan päällä antamassa virallisen tarjouksen. Laskurin antamaan hintaan kuuluvat työt sekä materiaalit eli hinta on "avaimet käteen". Sisältää mm. 5 vuoden työtakuun.

Pinta-ala
Ikkunoiden määrä
Purettava materiaali
  • Lauta
  • Karaatti
  • Mineriitti
Uusi materiaali
  • Puupaneeli
  • Vinyyliverhous
Laske

Yhteistyössä